tag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post1476266860778790013..comments2023-06-15T16:53:16.374+02:00Comments on Soleiens hage: EplekransSoleienhttp://www.blogger.com/profile/10033153391013790983noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-13114950064725388692008-11-11T15:02:00.000+01:002008-11-11T15:02:00.000+01:00Tusen takk alle sammen!nefertiti: jeg laget kranse...Tusen takk alle sammen!<BR/><BR/>nefertiti: jeg laget kransen for fem dager siden, og den holder seg fint foreløpig. Det har begynt å komme svak søt eplelukt, men ikke noe synlig råttent. Ser at Heidi her sier to uker, og det er sikkert noe slikt en kan vente seg.<BR/>Det er nok et poeng at 'hullet' til ståltråden ikke blir for stort/skadet, pga oksidering. Jeg laget først hull med et tynt/spisst lite grillspyd og lirket ståltråden gjennom; det gikk fint.Soleienhttps://www.blogger.com/profile/10033153391013790983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-75893514142496210822008-11-11T14:38:00.000+01:002008-11-11T14:38:00.000+01:00Den var kjempefin! ;DDen var kjempefin! ;DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-14536711273717947522008-11-11T13:39:00.000+01:002008-11-11T13:39:00.000+01:00Nydelig krans, kjempefint med nyper og blader fra ...Nydelig krans, kjempefint med nyper og blader fra helenarosen! Jeg ser du har fått spørsmål om hvor lenge den holder seg, - min holdt seg et par uker, men da det ble skikkelig frost gikk forråtnelsen raskere. Så det er nok litt avhengig av værforhold.;-)heidihttps://www.blogger.com/profile/03608285478315349036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-82424378075040642832008-11-11T09:40:00.000+01:002008-11-11T09:40:00.000+01:00Den ble jo kjempefin, den. Hvor lenge 'holder' den...Den ble jo kjempefin, den. Hvor lenge 'holder' den seg? Aner du noe om det?<BR/>Min mann får alltid masse epler med seg fra jobben, de har sånn fruktavtale, men det er ingen som spiser det de får levert.<BR/>Nå har jeg laget eplekake, eplemos, tilslørte bondepiker og eplepai i diverse varianter, og begynner derfor å bli litt lei. Men en eplekrans, det er no annet... :-)nefertitihttps://www.blogger.com/profile/12713274020965718108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-82820010172715005912008-11-11T08:57:00.000+01:002008-11-11T08:57:00.000+01:00Stilig ble det!Stilig ble det!Berithttps://www.blogger.com/profile/08103209262649946564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-86903533184510010242008-11-10T22:35:00.000+01:002008-11-10T22:35:00.000+01:00Epler er nydeleg!Epler er nydeleg!Elisahttps://www.blogger.com/profile/11115276196873527964noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3243929596002381515.post-76166230132721584622008-11-10T22:28:00.000+01:002008-11-10T22:28:00.000+01:00Så enkelt, og så fint :o)Så enkelt, og så fint :o)solfridhttps://www.blogger.com/profile/08996011273448934854noreply@blogger.com