mandag 10. november 2008

Eplekrans

Jeg har prøvd meg på å lage en krans til ytterdøren. Jeg er ikke spesielt dreven i slikt, men jeg synes det fungerte greit. Det ble en eplekrans siden vi hadde mange sånne småepler som ikke alltid blir spist. Bladene og nypene er fra helenaerosen.

7 kommentarer:

solfrid sa...

Så enkelt, og så fint :o)

Elisa sa...

Epler er nydeleg!

Berit sa...

Stilig ble det!

nefertiti sa...

Den ble jo kjempefin, den. Hvor lenge 'holder' den seg? Aner du noe om det?
Min mann får alltid masse epler med seg fra jobben, de har sånn fruktavtale, men det er ingen som spiser det de får levert.
Nå har jeg laget eplekake, eplemos, tilslørte bondepiker og eplepai i diverse varianter, og begynner derfor å bli litt lei. Men en eplekrans, det er no annet... :-)

heidi sa...

Nydelig krans, kjempefint med nyper og blader fra helenarosen! Jeg ser du har fått spørsmål om hvor lenge den holder seg, - min holdt seg et par uker, men da det ble skikkelig frost gikk forråtnelsen raskere. Så det er nok litt avhengig av værforhold.;-)

Anonym sa...

Den var kjempefin! ;D

Soleien sa...

Tusen takk alle sammen!

nefertiti: jeg laget kransen for fem dager siden, og den holder seg fint foreløpig. Det har begynt å komme svak søt eplelukt, men ikke noe synlig råttent. Ser at Heidi her sier to uker, og det er sikkert noe slikt en kan vente seg.
Det er nok et poeng at 'hullet' til ståltråden ikke blir for stort/skadet, pga oksidering. Jeg laget først hull med et tynt/spisst lite grillspyd og lirket ståltråden gjennom; det gikk fint.