tirsdag 20. januar 2009

Nye bøker, men ingen bilder

I dag kommer jeg nok i fare for å klage litt. En av grunnene til at jeg ikke har blogget like aktivt i det siste, er at jeg har hatt problemer med pc'en min. Den er nok ikke helt ny, og har lidd under manglende oppdateringer og opprydning av systemet. I tillegg er det en arvet maskin som jeg ikke har helt oversikt over... Den protesterer ved stadig å kaste meg ut av internett, og ved gå sakte aksjon Altså håpløst å skrive blogginnlegg på. Men har jeg gidd den det den trenger... nei, jeg har ikke orket å sette meg ned for å sette meg inn i saker jeg ikke har hverken stor interesse for eller tålmodighet med. Likevel har jeg ikke sluppet mannen til for jeg må nok til pers og lære meg det slik at det ikke blir slikt ork hver gang.
Så nå bruker jeg familiens lille snertne minibærbare. Den funker, selv om skjermen og tastaturet er lovlig lite, men jeg har ingen bilder på den, de ligger nemlig på den 'syke' maskinen... Så da blir det dårlig med nye bilder her.

Nå over til det jeg egentlig skulle skrive om i dag, nemlig nye hagebøker. Til jul fikk jeg to nye, begge av Susanna Widlundh, Pioner og Prydgress. Jeg er rimelig fornøyd med begge to, de duger veldig fint til mitt bruk, for en ekspert blir de nok litt enkle? Sortslistene er aldeles ikke uttømmende, men slikt finner en jo på nettet. Jeg har i alle fall fått en del tips og idéer, spesielt for bruk av gress i hagen. Nå prøver jeg å finne et egnet sted for bambus:)
Også har jeg vært på salg og kjøpt meg en bok om kranser og dekorasjoner, som heter Vintervakkert, av Edle Norman. Så nå blir det vakkert i og utenfor heimen, også når det ikke blomstrer:)
Ellers har jeg bestemt meg for å abonnere på Gardens Illustrated. De har tilbud om prøveabonnement nå til 5 £ for 5 blader for UK residents, heldige de... Det er vel litt dyrere for 'overseas', men det blir uansett billigere enn å betale 99,- på Narvesen...

Dette er et bilde fra i fjor, og det jeg går og venter på nå:

2 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

Takk for utmerkelse :)

Koster virkelig Gardens Illustrated 99,- ??

Jeg betalte ca 500,- for ett år, tror det er det eneste alternativet som er tilgjengelig for utenlandske abonnenter, det er det absolutt verdt!

Soleien sa...

Jeg betalte 99 sist gang, jeg tok av prislappen og kastet den med en gang så ikke mannen skulle se det ;)
Jeg sjekket prisen for 12 måneder i går, og det var ca 49£ som du sier. Og det er verdt det ja