søndag 25. januar 2009

Sats

Nå satser jeg alt på ett kort. Jeg har nemlig slettet min andre blogg, soleiensverden. Tuusen takk til alle som stakk innom og la igjen kommentar her!! De er lagret i mitt minne:)

Det vil si at det gjerne kommer flere utenomgartneriske innlegg her i hagen, så da får jeg kanskje kalle den en hobbyblogg. Min andre hobby, som er ganske ny, men som tar ganske mye tid for tiden, er matlaging. Mitt nyttårsforsett for i år er at jeg skal lage mer mat; massevis av god mat lagd fra bunnen, og alt like sunt selvsagt. ehem :)

Intet at melde på hagefronten; ikke et frø i jorden, ingen planter bestilt, ingen nye planer lagt. Det vil si, jeg har gjort meg tanker om gamle planer, og nye planter skal det bli! Nå venter jeg på våren, og det den måtte bringe.

Ønsker alle som stikker innom en god uke!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes også det er morsomt å lage mat, og ofte er det jo like raskt og lettvindt som "ferdigmat". Men jeg må bli flinkere til å planlegge hva vi skal ha før jeg handler inn...En god uke til deg også!

Mari Anne sa...

Jeg gleder meg til min andre hobby blir å lage mat. :P Det er noe jeg gjør for å slippe å være sulten, eller fordi resten av familien lurer på når det blir mat. Det ble lettere når vi fikk oss 3-ukers meny på kjøleskapet.

Mari Anne sa...

En utfordring til deg i bloggen min. Vi sees hos Gartner Olsen, gjør vi ikke?

Soleien sa...

Ser at jeg har fått to utfordringer her. Takk for det! Nå håper jeg pc'en med bilder på snart er brukbar, så kan jeg følge det opp:)