mandag 19. januar 2009

UtmerkelserJeg har fått denne awarden av Røsslyng, Mari Anne og Orchis. Det ble jeg veldig glad for! Tusen takk til dere som tenkte på meg :) Her på siden min har det vært stille en stund, men mer om det senere for nå vil jeg bare takke og gi vennskapet videre.
Bloggene til Røsslyng, Mari Anne og Orchis følger jeg trofast og har stor glede av, så de fortjener å få awarden tilbake. Jeg kan ikke gi awarden videre til alle bloggene jeg leser, alle gleder meg, og alle fortjener jo selvsagt alle utmerkelser de kan få:). Men om jeg skal levere den videre til åtte i dag, så blir det disse, som jeg setter stor pris på og som jeg leser ofte:

- Det lille huset i skogen
- Lines hageskribbel
- Lins blog
- Marios verden
- nefertitis hagedagbok
- Thereses gale hage
- Harryford
- Olines byhage

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".

3 kommentarer:

Harryford sa...

Jeg takker så mye for oppmerksomheten Soleien! - og gratulerer deg med dine utmerkelser!

En prøver da "etter beste evne" som vi sier i speideren" - ikke så dum den formuleringen! "Etter beste evne" - å gjøre det litt kjekt for andre!
Noen ganger føler jeg det er lettere på "nettet" enn i virkeligheten, men - - - det gir da "trening"!

I alle fall tusen takk, og en fin dag ønskes deg!

Anonym sa...

Tusen takk Soleien :klem:

Mario`s Verden sa...

Tusen takk Soleien!!
Klart det er hygglig at vi har slike lyspunkt i en kjedlig snørik januardag.
Ja jeg snakker for meg da. Ha en flott dag!!